Netwerk

Hier vind je onze partners.

Netwerk Duurzame Mobiliteit

Onze ambitie is drievoudig: voortrekkers van duurzame mobiliteit meer slagkracht geven, overheden stuwen richting een geïntegreerd duurzaam mobiliteitsbeleid en steeds meer mensen #goedopweg zetten en aanzetten tot duurzame mobiliteitskeuzes.

bike to work

Een toekomstgerichte mobiliteitsoplossing voor werkgevers en werknemers.

Cycle Friendly Employer Certification

Een Europese erkenning voor uw fietsvriendelijk bedrijf? Vraag Cycle Friendly Employer Certification aan !

BikeDataProject

Citizens collecting cycling data to make cities more bike-friendly.

Sociale innovatie fabriek

Je hebt een sociaal innovatief idee? Je bent overtuigd dat dit concept een maatschappelijke uitdaging innovatief aanpakt? Dan moet je niets aan het toeval overlaten. Stel je concept voor aan de Sociale Innovatiefabriek.

Gent: Slim op weg

De Stad Gent wil een groeiend en bloeiend bedrijfsleven stimuleren, maar niet ten koste van mens en milieu. Daarom wil de Stad bedrijven warm maken voor duurzaam ondernemen. Hiervoor wordt er op verschillende domeinen de nodige ondersteuning geboden. Zo ook rond mobiliteit want op het vlak van woon-werkverkeer valt er alvast nog veel winst te behalen.

Slim naar Antwerpen

Slim naar Antwerpen, da’s de stad bereikbaar houden. Op tijd in uw vergadering? Zonder stress naar uw werk? Uw levering tijdig bij uw klant? De eerste noten van uw concert niet missen? Rijdt u niet vast in de wegenwerken en check Slim naar Antwerpen voor alle bereikbaarheidsinformatie en slimme alternatieven om vlot in de stad te geraken.


Wil jij ook partner worden?